IKC nieuws

Wij zijn op zoek naar een nieuwe directeur.

Ben jij een mens zonder "water"vrees?

Een bruggenbouwer die niet bang is een
    nieuwe koers te varen, een bAken van
    vertrouwen voor ons team, de kinderen en de
    ouders en sta je stevig genoeg in je schoenen
    om anderen ook het roer te gunnen?

Reageer dan op onze vacature en wie weet
    varen we samen de toekomst tegemoet.

30 maart, Ouderbrief maart / april

In de bijlage kunt u een brief lezen met en inspirerende tekst geschreven door een Amerikaanse docent.

Verder nog info over noodopvang en een aantal handige / leuke tips voor thuis

24 maart, Beste ouder(s)/ verzorger(s)

Hierbij kort even een update vanuit ons ikc.

Wat een vreemde werkelijk zijn we met elkaar in gestrand.

Zo ineens worden we gedwongen om online onderwijs te verzorgen, en eigen kinderen les te geven.

Zoveel mogelijk thuis te blijven (werken) en afstand van elkaar te houden.

Sociale wezens als we zijn. Zo tegennatuurlijk als kinderen niet met elkaar mogen omgaan en spelen.  Wij missen alle kinderen. Het is zo vreemd stil hier in het gebouw. Het leven en de vreugde zijn erruit. Normaal kleuren ze onze dag. Zo lastig deze periode in hun, uw en ons leven. Maar we blijven het met elkaar doen.

We hopen dat jullie allemaal gezond zijn. Dat jullie zorgen opgelost kunnen worden en dat jullie ook kunnen genieten van jullie kinderen.

Wij vertrouwen- geloven en hopen op een goede uitkomst.

Binnenkort meer,

Voor vragen graag mailen naar de leerkracht(en) of hetbaken@cbo-nwf.nl

Mede nmens het team, Jantina

15 maart, Kindcentrum Het bAken vanaf 16 maart gesloten

Alle vestigingen van cbo NWF zijn voor onderwijsactiviteiten en opvang van maandag 16 maart t/m vrijdag 3 april a.s. gesloten. Hierbij sluiten wij aan bij de aangescherpte maatregelen van de overheid.

In bijgaande brief leest u aanvullende informatie.

Ouders, verzorgers, werkzaam in de vitale beroepen (raadpleeg hiervoor lijst van Vitale beroepsgroepen tijdens COVID-19) die door dit besluit in de knel komen met hun werkzaamheden kunnen maandag 16 maart hun kind naar opvang of school brengen. Vanaf dinsdag 17 maart is het noodzakelijk dat de ouders werkzaam in vitale beroepen via de website van ikc Het bAken vroegtijdig doorgeven gebruik te maken van deze mogelijkheid.

J. Nieuwhuis

directeur a.i.

2 maart, Toparrangementen

Beste ouders/verzorgers,

Deze week beginnen we aan het laatste blok toparrangementen van dit schooljaar.

Op dinsdag wordt het toparrangement dansclub gegeven. Dit toparrangement is voor groep 1 t/m 8

Tijden: groep 1 t/m 4 van 15.00 tot 15.45

groep 5 t/m 8 van 14.15 tot 15.00

Op donderdag hebben we het toparrangement podiumkunst. Dit toparrangement is voor groep 1 t/m 4.

Tijden: 14.30 tot 15.30

Lijkt het uw kind/kinderen leuk om mee te doen aan deze twee naschoolse activiteiten? Geef ze snel op. De eerste les is een open les.

In de bijlage is meer informatie te vinden over deze 2 toparrangementen.

6 december, Geslaagd Sinterklaasfeest.

Piet kwam helemaal overstuur op school, hij was Sint kwijt! Even later kwam er een politiebusje met zwaailicht en sirene aanrijden. En wie stapt eruit.....................? U raadt het al, Sinterklaas.

Sinterklaas en zijn Pieten zijn bij alle kinderen op bezoek geweest en hebben een prachtige, fantastische, geweldige dag gehad.

Wij hopen Sinterklaas volgend jaar weer te verwelkomen.