IKC nieuws

7 december, School versieren in de kerstsfeer

Beste ouders,

Wat is er weer hard gewerkt om de school in kerstsfeer te versieren. Iedereen bedankt voor de hulp, super!

22 november, Beste ouders,

Wat is onze school weer mooi versierd! Met dank aan alle hulpouders.

27 oktober, Wintertijd

Even een reminder!

We hopen alle leerlingen a.s maandag 29 oktober weer in goede gezondheid te mogen begroeten.

19 oktober, In aanvulling op het bericht van juf Anna.

U zult begrijpen dat na de vele wisselingen die we de afgelopen periode hebben gehad van personen binnen het bAken het voor ons allen erg spijtig is dat juf Anna gaat vertrekken.

Maar we respecteren haar keus en zijn zeker blij voor haar dat ze binnen een nieuwe functie nieuwe kansen krijgt op de Toermalijn.

We wensen haar een spoedig herstel en opnieuw veel werkplezier. (want ze is goed!)

In de afgelopen periode vanaf de zomervakantie is juf Anna naast juf Susanne, vervangen door meester Bernyco Postema.

Wij hebben hem gevraagd om meester te 'willen' blijven in groep 4 en zo ook deel te kunnen blijven van ons team. Hij heeft hier positief op gereageerd. Wij zijn blij met deze continuering van inzet en personen voor de leerlingen van groep 4. Gefeliciteerd meester Bernyco met deze vaste benoeming op onze school.

Met hartelijke groet Jantina Nieuwhuis

Directeur a.i.

5 oktober, #run4semmy

Op 21 oktober a.s. gaan René, Gwen, Hilko, Jori, Gijs en Wesley samen als #teamTwan 8 km hardlopen in Amsterdam voor Stichting Semmy #run4semmy. Vorig jaar hebben we de Tijn-nagellak verkocht wat een enorm succes was.

Dit jaar hebben we een nieuwe actie!!  U kunt een van de sleutelhangers kopen (zie foto)  De opbrengst gaat in het geheel naar de stichting welke onderzoek naar hersenstamkanker mogelijk maakt.

De sleutelhangers zijn te koop voor € 8,- per stuk, wat een symbolisch bedrag is, maar meer sponseren is natuurlijk ook mogelijk. Wilt u een sleutelhanger kopen stuur een bericht naar Ldmetz@home.nl

5 september, Start toparrangementen

Beste ouders/verzorgers,

Deze week krijgt elke leerling een flayer mee over het toparrangement aanbod voor dit komend schooljaar.

Het eerste blok toparrangementen kan uw kind/kinderen mee doen aan:

Danshuis groep 1 t/m 3, Danshuis groep 4 t/m 8, Muzieksalon groep 4 t/m 8.

Dit vindt plaats in week 38, 39, 40, 41 en 42.

De eerste les is een open les. Uw kind/kinderen kunnen een kijkje nemen bij 1 van deze toparrangementen.

Voor meer informatie kan u terecht op shop.kinderopvangfriesland.nl (zonder www er voor).

Met vragen kan u terecht bij de BSO of een mail sturen naar top@kinderopvangfriesland.nl